Waarom

…zou je samenwerken met Petra Teunissen van Leven in Woorden?

  • omdat mijn gesproken en geschreven levensverhalen jou echt raken;
  • omdat ik jou kan helpen je plan om een levensverhaal vast te leggen écht te realiseren;
  • omdat je je vrienden of relaties blij verrast met een lezing of wandeling van mij;
  • omdat ik de inhoud én de vorm kan verzorgen;
  • omdat mijn lezers en toehoorders blij zijn met mijn levensverhalen, zoals Joke Norendaal, voorzitter van ViZi: “Wat opvalt is dat Petra over Clare Lennart spreekt alsof zij elkaar al heel lang kennen. Het is persoonlijk, liefdevol, afwisselend en ook de persoon Petra Teunissen komt fantastisch tot haar recht. Petra is een gepassioneerd onderzoekster, een getalenteerd schrijfster (want ook het boek is een aanrader) maar zeker ook een boeiende spreekster.”