Wat

…kan ik voor jou doen om een leven onder woorden brengen?

Ieder leven, dat van jou of van een dierbare, vraagt om zorgvuldig gekozen woorden en beelden. Een levensverhaal kan informatief, spannend of juist ontroerend zijn. Ik vertel je verhaal in de vorm die jij kiest:

 

 

 

 

 

 

 

  • levensboek: een compleet en geïllustreerd levensverhaal
  • fotoboek: een levensverhaal in portretten met kernachtige bijschriften
  • portret: een kort levensverhaal, bijvoorbeeld als onderdeel van een grotere familiegeschiedenis of als identiteitsdocument voor de zorg bij opname in een verpleegtehuis
  • website: een interactief levensverhaal dat je kunt blijven aanvullen
  • draaiboek: voor een video of podcast

 

Wil je zelf aan de slag? Volg dan een workshop waarin ik je inspireer om op onderzoek uit te gaan. Ben je zelf al begonnen aan een levensverhaal, maar loop je vast? Dan help ik je graag verder. We kijken samen naar de beste vorm voor jouw lezers, de inhoud, de structuur en de formulering zodat jouw verhaal tot leven komt.

 

 

 

Wil je zelf aan de slag met een familieverhaal? Op 25 november 2020 gaf ik een gratis webinar bij de Bibliotheek AanZet, dat je hier kunt bekijken: https://youtu.be/WWtqTaOo0Xk Laat je inspireren! De literatuurlijst kun je hier downloaden. 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je als vrijwilliger een levensboek schrijven voor een oudere in Barendrecht? Dan breng ik je graag in contact met iemand die je daar heel blij mee maakt. Ik begeleid je in het proces en help je om het eindresultaat nog beter te maken.